Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عبادت و راز و نیاز با تنها معبود جهان هستی، آن هم در دل تاریک شب، از سفارشات مهم اسلام و از دستورات همیشگی علمای اخلاق بوده است. آنان که توفیق شب زنده‌داری نصیبشان می‌شود و نسیمی از محبت پروردگار بر مشام جانشان می‌رسد، تمام دنیا و آنچه در آن است، در نظرشان کوچک و حقیر است.

در ۱۷ آیه از قرآن کریم و همچنین در روایات متعدد از قول حضرات معصومین علیهم السلام تاکیدات فراوانی درباره شب زنده داری، مناجات با خدا در سحرها و اقامه نماز شب آمده است و این همه نشان از اهمیت فراوان خلوت شبانه با معبود محمود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینیه روضةالشهداء در غرب تهران از سال ۱۳۹۶ نسبت به احیای این سنت الهی در سحرگاه جمعه و ۲ ساعت مانده به اذان صبح اهتمام نموده است که با تلاوت قرآن کریم و زانو زدن در محضر حکمت‌های نهج‌البلاغه، فضای روحانی مناجات و دعای کمیل فرصتی را فراهم نموده تا مردم و جوانان پس از یک هفته درگیری در پیچ و خم زندگی مردن، به خلوت با انیس القلوب بپردازند و بابی از معنویت و توجه به آخرت را بروی خود بگشایند. این جلسات با اقامه نماز جماعت صبح به اتمام می‌رسد.

این جلسه هر هفته با نوای گرم ذاکر اهل بیت علیهم السلام دکتر حسین محمدی فام و در شمالغرب تهران (سردارجنگل، انتهای بهار غربی، حسینیه روضة الشهداء) از دو ساعت مانده به اذان صبح روز جمعه برقرار می‌باشد.

کد خبر 5491936

منبع: مهر

کلیدواژه: شب زنده داری نهج البلاغه روضه الشهدا قرآن کریم قرآن مهرواره هوای نو مقام معظم رهبری آیت الله خامنه ای سازمان تبلیغات اسلامی نشست علمی آیت الله فاطمی نیا حجت الاسلام محمد قمی انقلاب اسلامی ایران سازمان اوقاف و امورخیریه نهج البلاغه ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۸۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوقات شرعی اهواز، ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۵ شوال ۱۴۴۵ هجری قمری و ۴ می‌سال ۲۰۲۴ میلادی است.
 
اوقات شرعی امروز به شرح زیر است:
 
اذان ظهر در اهواز ساعت ۱۲ و ۱۲ دقیقه به گوش می‌رسد و غروب آفتاب ساعت ۱۸ و ۵۷ دقیقه خواهد بود.
 
صدای روحبخش اذان مغرب نیز در ساعت ۱۹ و ۱۵ طنین انداز می‌شود و نیمه شب شرعی ساعت ۲۳ و ۲۷ دقیقه است.
 
اذان صبح فردا، یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ساعت ۳ و ۵۹ دقیقه و طلوع آفتاب ساعت ۵ و ۲۷ دقیقه خواهد بود.
  
ذکر روز شنبه:
 
یا رب العالمین
 
به معنای "ای پروردگار جهانیان" است که ۱۰۰ مرتبه خوانده می‌شود و باعث بی‌نیازی خواهد شد.
 
ذکر روز شنبه به نام پیامبر اکرم (ص) است و روایت شده که در این روز زیارت حضرت رسول الله (ص) خوانده شود.
 
حدیث روز را بخوانید:

امام صادق علیه السلام فرمود: خَمْسُ خِصالٍ مَنْ فَـقَـدَ واحِدَةً مِنْهُنَّ لَمْ یَزَلْ ناقِصَ العَیْشِ زائِلَ الْعَقْلِ مَشْغولَ الْقَلْبِ، فَاَوَّلُّها: صِحَّةُ البَدَنِ وَ الثّانیَةُ: اَلاْمْنُ وَ الثّالِثَةُ: اَلسَّعَةُ فِى الرِّزْقِ، وَ الرّابِعَةُ: اَلاَنیسُ الْمُوافِقُ (قال الراوى:) قُلْتُ: و مَا الاْنیسُ الْمُوافِقُ؟ قال: اَلزَّوجَةُ الصّالِحَةُ، وَ الوَلَدُ الصّالِحُ، وَ الْخَلیطُ الصّالِحُ وَ الخامِسَةُ: وَ هِىَ تَجْمَعُ هذِه الْخِصالَ: الدَّعَةُ؛


۵ چیز است که هر کس یکى از آنها را نداشته باشد، همواره در زندگى اش کمبود دارد و کم خرد و دل نگران است: اول، تندرستى، دوم امنیت، سوم روزى فراوان، چهارم همراهِ همرأى. راوى پرسید: همراهِ همرأى کیست؟ امام فرمودند: همسر و فرزند و همنشین خوب و پنجم که در برگیرنده همه اینهاست، رفاه و آسایش است. (خصال ج ۱، ص ۲۸۴)

سخنان آموزنده:

با زندگانی اشرافی و مصرفی نمی‌توان ارزش‌های انسانی- اسلامی را حفظ کرد. (امام خمینی "ره")

احکام شرعی امروز:
 
سؤال: من دو سال قبل ساعتى از اماکن تفریحى خارج از شهر پیدا کردم و تا الان آن را نگه داشته‌ام آیا مى‌شود آن را به برادرم فروخته و مبلغ آن را صدقه دهم؟
 
جواب: وظیفه شما این است که در مکانى که آن را یافته‌اید، از صاحبش تحقیق کنید و پس از مأیوس شدن مى‌توانید خود ساعت یا پول آن را به فقیر بدهید. (استفتائات مقام معظم رهبری)

دیگر خبرها

  • اوقات شرعی اهواز، ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اوقات شرعی هفدهم اردیبهشت ماه به افق آبادان و خرمشهر
  • تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اوقات شرعی اهواز، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اوقات شرعی شانزدهم اردیبهشت ماه به افق آبادان و خرمشهر
  • تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اوقات شرعی فردا یکشنبه، شانزدهم اردیبهشت
  • (ویدئو) پخش اذان از گوشی کارشناس شبکه BBC وسط پخش برنامه زنده
  • اوقات شرعی اهواز، ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ترویج ازدواج شرعی احیای سیره و سنت پیامبر اسلام (ص) است